Fantastisk homestyling av InteriorByM

Jag skulle själv vilja påstå att jag har ett gott sinne för inredning och jag tycker att det är väldigt intressant med homestyling. Samtidigt kan jag ha en ganska spretig stil eftersom jag tycker om väldigt många olika färger och stilar och gärna blandar dem med varandra. Brukar dock försöka att hålla det till en stil och ett tema i ett rum för att det ska fortfarande behålla en känsla av enhetlighet och dessutom bli betydligt lugnare än om jag skulle ha mängder med olika färger i ett och samma rum.

Jag tycker att det är väldigt roligt att bara kolla i olika inredningstidningar och på olika inredningsbloggar samt på olika hus till salu emellanåt eftersom det ger mig en chans att både se hur andra har det hemma men även en liten inblick i det här med homestyling och hur det går till. Och det jag har kommit fram till är att det verkligen gör otroligt mycket med hur hemmet är inrett om det ser tilltalande och hemtrevligt ut eller inte. För är homestylingen gjord på ett ordentligt sätt så leder det till att du får precis den hjälp som du känner att du behöver. De bostäder som hade den bästa inredningen och som hade det snyggast var de som hade haft hjälp utav inredningsdekoratörer från InteriorByM. Det är ett företag vars namn jag har sett på många ställen som behandlat inredning och de har snygga stilar så nästa gång jag flyttar kommer jag antagligen att vända mig till InteriorByM, just för att jag vet att jag kan känna mig trygg med dem.