Gräsmattan liknar en damm

Jag har funderat på att anlita ett företag som hjälper mig med markarbeten. Ett visst område i vår trädgård så befinner sig det ett område som skulle kräva en dränering för att vattnet skulle ledas bort. Jag kan annars snart införskaffa mig en damm då det verkligen är en hel del vatten som befinner sig på den delen av trädgården. Kanske inte så dålig idé, men jag tror jag hellre vill ha en fin gräsmatta och inte en damm. Jag tycker ändå det är roligt att klippa gräset trots att det kan kräva en hel del arbete. Det gör att jag kan slappna av på sommaren och rensar mina tankar väldigt bra.

För att kunna ha en gräsmatta som inte liknar en damm så behövs det nog dräneringar runt området eller man behöver göra något annat. Det går i nerförsbacke ner till det drabbade området, så jag tror det beror mestadels på att allt vatten kommer från lutningen och det blir som en slags vattenansamling på det området. Jag är inte så jättekunnig inom det området, så jag tror det blir bäst om jag tar kontakt med ett företag som kan hjälpa mig med det.

Jag har pratat med Anghel Mark och Bygg som verkar erbjuda tjänster inom markarbeten. De lät väldigt engagerade och trevliga när jag pratade med dem. De ska komma under veckan för att kolla på det drabbade området, jag tror säkert att de kommer på en bra lösning.