Kanske dags att anlita målare och måla om husfasaden

Har länge gått i tankar på att måla om husfasaden. Den är ganska sliten och ser väldigt tråkig ut men problemet som gjort att jag har skjutit upp det så pass länge är att jag inte vet om jag bara ska måla det igen eller om jag ska måla det i någon annan färg. Antingen har jag kvar det i vitt som jag har nu eller så målar jag det gult. Tycker de båda är väldigt fina färger, så kan inte riktigt bestämma mig. Tänker att jag kanske kan göra så att jag kontaktar SDF Bygg och Bemanning, målerifirman jag har tänkt anlita, för att se om de kan ge mig lite råd. Kanske är det så att de kan tipsa om vilken färg som kommer att göra sig bäst mot taket. För jag vill ju bara få hjälp utav deras målare för att måla om fasaden och inte behöver lägga om hela taket också.

Kan i alla fall starkt rekommendera SDF Bygg och Bemanning som en av de bästa målerifirmorna inom branschen, vilket jag kan säga eftersom jag har tagit hjälp av dem tidigare. Jag fick hjälp av deras målare med att måla om i mitt sovrum, så jag vet att det är väldigt duktiga och håller vad de lovar.