Nyproduktion i Hallstavik

Jag har länge gått i tankar med att anlita ett företag som erbjuder nyproduktion i Hallstavik. För mig är det viktigt att företaget innehar kunniga snickare som vet hur de ska utföra ett arbete. Det som jag vill bygga är en liten stuga som ska befinna sig till anslutning av huset. Jag kände när släkten kommer att det kan bli lite trångt inne i huset och vi har en ganska så stor släkt. Jag har inte kommit fram till vilken storlek den nya stugan ska ha, men jag tror jag ska diskutera det med byggföretaget som jag har pratat med för ett par dagar sedan.

Jag tog kontakt med HOLMQVIST bygg som lät väldigt trevliga och professionella när jag ringde dem. De lät väldigt engagerade och vänliga så jag kände direkt att detta är det rätta företaget för uppdraget. Vi pratade inte så jättelänge då de istället vill komma ut till oss för att bättre kunna se vad det specifikt är som jag vill ha. Jag sa redan till dem direkt att jag är osäker över storleken av stugan, det var för dem inga problem. Vi skulle komma fram till storleken av stugan på plats. 

Jag har svårt för att veta för vad som lämpar sig bäst. Vår trädgård är inte särskilt stor, men vår släkt är stor så jag blir lite osäker över om det verkligen räcker till med en liten stuga. Jag hoppas kunna få svar på mina frågor när de har kommit hit, jag tror att en hel del kommer att klarna då.