Thermovent Sälj Umeå KB

Jag har under en längre tid funderat på att sänka kostnaderna på tappvattenuppvärmningen och har nu hittat en passande lösning på det hela. Jag har igår eftermiddag letat runt lite på olika företag som vet hur man sänker ned kostnaden och där hittade jag Thermovent Sälj Umeå KB de erbjuder solvärme som ska hjälpa till att sänka kostnaderna. Något som också lät väldigt bra är att de alltid ser till att kunderna blir helt nöjda med arbetet som har utförts. Så skulle man vara missnöjd över något så kommer de att de till att åtgärda det. Jag tycker det är väldigt viktigt att ett företag tycker på detta vis, då kan jag med trygghet anlita de för uppdrag.

Jag ringde de idag på morgonen och de berättade för mig hur de går tillväga när de installerar solvärmen. Produkten som de använder sig av heter SoletAer MDX och den monteras på syd, öst eller väst beroende på läget. De anpassar alltid efter den bästa lösningen och vart produkten får mest soltimmar. Vid anpassning ser de alltid till att kunna få mest effekt på att den ska få så många soltimmar som möjligt. Jag tycker detta lät väldigt bra och ser nu fram emot när de ska kolla på huset och vart de ska placera det.