En ny altan på framsidan av huset

Välkommen ska du vara tillbaka till mig och min blogg. Idag är det dags för att prata om Snickar’n i Värmland som är en byggfirma i Karlstad. De har hjälpt mig mycket med mitt hus genom åren och jag är väldigt glad över att jag har fått den professionella hjälpen som de faktiskt har gett mig. Förra månaden var de här hos mig igen eftersom jag kände att det var dags att bygga en altan på framsidan av huset också, eftersom jag redan har en väldigt fin altan på baksidan av huset.

För tre år sedan hjälpte denna byggfirma i Karlstad mig med att bygga en altan på baksidan av mitt hus och den blev hur fin som helst måste jag säga. Nu kände jag som sagt att det var dags för att bygga en på framsidan på grund av att jag vill kunna sitta där och avnjuta min kaffe vid morgonsolen då det inte är någon sol på baksidan på morgonen. Jag kommer i alla fall aldrig be om hjälp av en annan byggfirma i Karlstad eftersom jag är så nöjd med deras insats. Altanen blev hur bra som helst och det är jag tacksam över. Så nu har jag i en månad suttit på den sidan varje morgon och druckit mitt kaffe, och visst att det är kallt, men det är så uppfriskande också. Jag tror att det var allt för mig idag, men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg då det kommer handla om en grej som kommer hända om någon månad. Jag hoppas att ni längtar dit. Tack för mig så ses vi.