Ett inlägg om renovering

Hej och hallå i den smällkalla vintern. Här i Gävle är det mycket snö och 15 minusgrader men hellre det än ett par plusgrader och snö. I mitt inlägg i dag ska jag prata med er om det här som så många vill få hjälp med, nämligen renovering och sedan ska jag länka er till ett företag som jag själv har vänt mig till och känner mig så nöjd med. Om ni ska renovera så är det några frågor ni ska ställa er allra först, nämligen hur stor renovering det är frågan och ungefär hur mycket det får kosta. Vad är det för rum som ska renoveras? Är det köket eller badrummet eller är det en totalrenovering av hela villan eller lägenheten? Vad har ni tänkt er för material och vad är det ni förväntar er för resultat. När ni väl har besvarat dessa frågor får ni en tydligare bild av hur projektet kommer att te sig och vad du kan räkna med att det kommer att kosta. Det kan också vara bra att göra en lista över de steg som måste göras för att allt ska bli klart i tid före jul, som är om ungefär två månader.

Du betalar ett pris för allt arbete som utförs vid renoveringen men räkna med att det alltid händer någonting oförutsett så om du tänker att det kostar X antal kronor så lägg på 10 procent om ut i fall att … ja det kan helt plötsligt hända att man upptäcker något dåligt rör som behöver bytas eller att det är någonting med elen som behöver göras. Men om ni vänder er till det företag som jag själv har vänt mig till kan ni ingenting annat förvänta er än mycket kvalitativa resultat som ni kan känna er riktigt nöjda och belåtna med!