Proffsiga markarbeten i Linköping

God morgon mina fina läsare!

Uteplatsen börjar ta form. Ni som följt mig ett tag vet att jag och min lilla familj bor i ett radhus i Linköping. Vårt senaste projekt ät att ordna till trädgården och uteplatsen. Det är ju inte så stort men vi bestämde oss för att göra ett ordentligt lyft så vi anlitade en firma som jobbar med markarbeten. De har hjälpt oss att riva en gammal mur och byggt en ny. Dessutom har de hjälpt oss att gräva bort en stor buske och nu är nästa steg att anlägga en grusgång och lägga gräs.

Det var verkligen så härligt att hitta ett företag just här i Linköping som hade möjlighet att hjälpa oss. Vi berättade om våra idéer och så kom de hit och mätte och ritade upp ett förslag. De förstod vår vision väldigt bra så det var inte mycket vi ville ändra utifrån den, bara några få detaljer. De kommer bli så fint! Vi kommer även att plantera lite blommor, men det kan vi göra själva. Det är de lite större, tunga grejerna som de hjälper oss med.

Sen kommer vi också måla om fasaden så att hela utsidan skapar en fin helhet. Även om det kan verka ytligt så är det ju för att skapa en härlig oas för min familj, här ska vi bo, trivas och må bra. Det ska kännas skönt att komma hem. Lika mycket fixar jag och donar på insidan för att det ska bli mysigt och hemtrevligt. När man kommer hem ska man verkligen känna sig välkommen hem. Hela vår familj är uppvuxna i Linköping och jag tror faktiskt aldrig jag kommer vilja flytta här ifrån.

Nu önskar jag dig en underbar dag och att solen skiner vart än du är!