Storstädning på gång

Hej och välkomna till ännu ett blogginlägg!

Jag gjorde idag en upptäck i samband med att jag klev upp och slutsatsen av det hela är att antingen måste jag storstäda hela huset eller så får jag ringa efter hemstäd. Man kan lugnt sagt säga att våren har kommit till Malmö, vi har runt femton grader varmt här redan nu och knappt ett moln på himlen. Man kan nästan tro att det är sommar nere i Malmö, helt fantastiskt. Men solen har en viss förmåga att exponera vissa saker och en av de sakerna är damm, vilket inte är lika fantastiskt om man säger så. Jag är en person som egentligen är väldigt renlig av mig, jag städar alltid undan efter mig och ser till att hålla allting rent. Därför är det nästan lite skrämmande att jag i morse fick en sådan chock när jag klev upp och verkligen såg hur det bara låg damm överallt, det var nästan som ett täcke över alla hårda ytor. Det värsta av allt är att jag denna veckan har så mycket att göra så därför blir det väldigt svårt att få ihop städningen med allt annat, just nu lutar det garanterat åt att jag ringer efter hemstäd så vida jag inte får en lucka i schemat under de närmaste dagarna. Jag måste verkligen få bort allting direkt, det går inte att känna sig bekväm när man vet att det är smutsigt. En gång innan har jag ringt efter hemstäd och det var efter min födelsedagsfest, då orkade jag verkligen med att städa huset själv. Trots att detta inte var någonting som jag ville se, så är jag tacksam över att jag märkte av det så att jag kan få bort all damm illa kvickt. Det är tur att jag befinner mig på jobbet nu så att jag slipper vara hemma nu.