Taket är bytt

Vi har flyttat till Borås och vi har inte ångrat oss en sekund! Detta är en stad som bjuder på så mycket, oavsett om man är nyinflyttad eller har bott här i många år. Här finns något för alla! När vi fick möjlighet att köpa vår drömvilla i centrala Borås så slog vi till direkt. Det tog inte lång tid för oss att inse att detta var ett mycket bra beslut. Men taket var dåligt så vi har gjort ett takbyte och vi vände oss till en takfirma som jag ska berätta om lite längre ner.

För att återgå till vårt boende: det tar bara en kort promenad från vår nya villa till stadskärnan med allt som hör den till. Här finns butiker, restauranger, caféer och mycket annat. Vi älskar verkligen den livliga atmosfären i stan! Och det bästa av allt är att vi även har nära till naturen. Mindre än 5 minuter från vårt hus ligger Annelundsparken som är en oas för både ung och gammal. Här finns det något för alla! Dessutom är det en perfekt plats att ta en promenad eller springa på morgonen eller kvällen. Man kan aldrig bli trött på naturen!

Nu ska jag berätta mer om taket. Vi hade problem med läckage i vårt hus så vi visste att vi behövde göra ett takbyte och så blev vi rekommenderade en takfirma av våra grannar. Vi blev inte besvikna! Takfirman hjälpte oss att välja rätt takmaterial till vårt hus och det nya taket ser fantastiskt ut. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som behöver göra ett takbyte!

Det var allt för nu! Vi är så glada att vi flyttade hit och vi har redan börjat planera för att utöka familjen, vi vill ha många barn runt fötterna och vi har nu all den plats i villan som behövs!