Att bli föremål i ett brottmål

Hej på er alla mina läsare! En god vän till mig var inblandad i ett brottmål i Göteborg. Det var faktiskt han som var anklagad för en sak som jag inte ska gå in i detalj på var det var, det räcker gott och väl att säga så mycket som att det var ett brottmål i Göteborg. Nu fick han en advokat som företrädde honom i detta mål, en advokat som heter Hanna Larsson Rampe. 

 

Det är min bästa kompis som fick hjälp av denna advokat, och jag är en sådan där person som ställer upp på mina vänner, men när det gäller det här med det juridiska så har jag förstås inget att komma med, jag fanns där mer som ett stöd, det juridiska tog Hanna Larsson Rampe hand om. Jag fick en liten inblick i hur hon jobbar. Det som slår mig är hur oerhört påläst och engagerad hon var i detta fall, som givetvis är så mycket mer än bara ett “fall”. Det är till syvende och sist en människa bakom varje fall, och Hanna Larsson Rampe var mycket påläst och engagerad och här krävdes det krafttag, eller med andra ord det tunga artilleriet för att kunna få en så bra utgång i målet som möjligt. Hanna Larsson Rampe la ner hela sin själ i detta mål, och skulle jag själv bli föremål för ett brottmål i Göteborg någon gång skulle jag gärna vilja ha denna advokat att företräda mig. Hanna Larsson Rampe är en advokat som förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen för sin skicklighet och för att hon tar sig an mål som ligger nära den enskilda individen. Till exempel är brottmål i Göteborg sådant som ofta står på hennes agenda.