Ett minireningsverk är bra när man bor på vischan

Hej och god morgon alla mina läsare och välkomna till bloggen! Jag hoppas ni haft en bra helg och är taggade på veckan som just startat! Jag ska ta helt kort och berätta idag för er om ett företag som kan vara till stor hjälp när man har egen brunn och har problem med vattnet. Det är inte roligt när det blir problem så det är finemang att det finns ett företag som heter Silverstadens Miljöteknik som kan hjälpa till. Jag fick hjälp med ett minireningsverk här i Heby. Behöver ni måhända hjälp med ett minireningsverk i Heby eller någon annanstans, kanske i Gävle eller Sala? Ni kan vända er till Silverstadens Miljöteknik ni också om ni har problem med vattnet. Som ni alla trogna och lojala läsare känner till så är det här med att få bo nära skog och natur väldigt viktigt för mig trots bristen på kommunalt vatten och avlopp. Sport är också viktigt, ett av mina största intressen och ett ständigt återkommande tema när jag skriver här i bloggen, just nu är det fotboll som gäller. Efter en träning vill jag både kunna dricka ett glas fräscht vatten och ta en dusch. Innan var vattnet rostfärgat och smakade järn, idag är det kristallklart och smakar så gott så! Det kan jag tacka Silverstadens Miljöteknik för! Jag tänker att det är bra att åtgärda problemen, egentligen så fort som möjligt. Så ta nu och hör av er till Silverstadens Miljöteknik så de kan komma och hjälpa även er med ett minireningsverk i Heby, Sala, Gävle eller Enköping. Ni ska förstås börja med att gå in på deras hemsida för där finner ni mycket bra information om det här företaget och mer specifikt hur de kan hjälpa till!