Elektriker i Lund

Vi har renoverat nere i källaren och gjort om tvättstugan. Vi hade många hantverkare som hjälpte oss, bland annat en elektriker, och jag ska skriva några rader om detta i dagens inlägg.

Vi bor i Lund och i vår tvättstuga ligger det nu även en bastu. Vi hade många idéer om hur vi skulle renovera och förvandla rummet, men det slutade med att vi bara bytte ut några av de befintliga sakerna.

Nu har vi en ny tvättmaskin, en torktumlare och en elcentral, men den är inte nere i källaren utan i hallen på entréplan Vi har även installerat ett nytt ljus, så nu kan vi slappna av i bastun med ett glas vin i handen. Vi kan alla behöva hjälp utav en elektriker under sådana här projekt. 

Det är viktigt att man skriver inlägg och berättar om sådant som kan vara till nytta och hjälp för alla som kommer hit och läser och kommenterar. Jag vet att det ofta är ett problem för många att renovera sitt hem, och då kan det vara skönt att läsa om andras erfarenheter. Vad har man för erfarenhet av hantverkare, bra, dåliga? Detta är ju alltid intressant för oss andra som står inför ett liknande projekt.

Som sagt, det var en elektriker som hjälpte oss med installationerna av de nya sakerna i tvättstugan, och vi har absolut ingenting att klaga på när det gäller jobbet han utförde. Snabb, enkel och bra kommunikation under hela projektet.

Detta är nog det viktigaste när man ska anlita en hantverkare, man vill ju som sagt att allt ska fungera och gå smidigt. En elcentral är ju inte så komplicerad, men det finns många andra saker som kan vara svårare för oss som inte har samma kunskap inom området. Och man vet att det blir riktigt gjort när man vänder sig till professionella!