Stopp i avloppet

En nära vän till mig fick stopp i avloppet i sin villa i Lund och det är ju aldrig kul. Han hade försökt att fixa det själv med olika kemikalier men det hade inte gått och nu var det dags för en riktig avloppsstoppsnisse. Jag tipsade honom om ett företag som jag hade anlitat tidigare och som jag vet gör ett riktigt bra jobb. De kom ut på en timme och hade det fixat på 20 minuter. Så himla effektiva! Jag har sedan dess tipsat många andra om dem och alla har blivit nöjda. Vill du ha deras kontaktuppgifter så hör av dig till mig. Eller klicka på länken här ovanför.

Jag hoppas att du aldrig får stopp i avloppet men om det skulle hända så vet du vem du ska ringa. Dock så är det helt onödigt att få stopp, det beror på att vi spolar ner alltifrån blöjor till bomullstops i wc och i köket häller många matolja rakt ner i avloppet. Det är mycket bättre för miljön och din plånbok att lämna blöjor, bomullstops och matolja i en sopcontainer. På så vis förhindrar du problem.

Det finns flera företag i Lund som gör avloppsrensning och med tanke på hur många villor och lägenheter det finns i staden så är det ju inte konstigt att det blir stopp ibland. Men det är ju inget som man vill ha och det är dyrt att anlita ett företag som gör avloppsrensning. Därför är det bäst att förebygga och vara noga med vad du spolar ner och häller i. Nu i dessa tider måste vi alla tänka på att spara pengar, och om man ser till att förebygga problem som dessa, så slipper man ju betala för att få hjälp inom detta område. Tänk på det och hoppas detta inlägg var till hjälp!